Hope Deepblue Air Conditioning Manufacture Corp., Ltd.
LiBr Penyerapan Chiller
Pompa Panas Penyerapan LiBr
Chiller Penyerapan Suhu Kurang

Perusahaan

Babagan awake dhewe

Hope Deepblue A / C diadegaké ing taun 1997, kang paling gedhé LiBr panyerepan chiller lan pump panas Produsèn ing West China.Deepblue melu ing bidang AC, pendinginan, pemanasan distrik lan pemanfaatan panas limbah industri.Produk wis diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah nganti saiki.

Ndeleng liyane

Kasus proyek

Aplikasi praktis
project_be

Baotou Aluminium Langka Thermal Power Station

  • Lokasi proyek: Baotou, Inner Mongolia
  • Pilihan peralatan: 2 unit 31.63MW steam LiBr absorption heat pump, 1 unit 68MW steam LiBr absorption heat pump.
  • Fungsi utama: Pemanasan distrik
Ndeleng liyane

Universitas Monterey, Meksiko Direct Fired Absorption Chiller

  • Lokasi proyek: Meksiko
  • Pilihan peralatan: 1 unit 1050kW lan 1 unit 700kW chiller panyerepan langsung.
  • Fitur utama: AC Universitas
Ndeleng liyane

Proyek Coking Qian'an Jiujiang

  • Lokasi proyek: Hebei, Qian'an
  • Pilihan peralatan: 5 unit 830*104kkal/h steam fired LiBr absorption chiller.
  • Fungsi utama: Nggawe proses produksi banyu adhem
Ndeleng liyane

Wuhai Civic Center, Inner Mongolia

  • Lokasi: Kota Wuhai, Mongolia Dalam
  • Pilihan peralatan: 1163kW solar panyerepan lenga chiller karo gas alam minangka back-up.
  • Fungsi utama: Cooling lan dadi panas
Ndeleng liyane
pro_prev
pro_next

News paling anyar

Informasi perusahaan liyane
2023-Desember-Sen
2.2-Kelas-II-Serapan-Pompa Panas-1-300x300

Napa Vakum Penting kanggo Unit Penyerapan LiBr?

Ndeleng liyane
2023-Desember-Jum
LiBr

LiBr (lithium bromida)-Karakteristik Utama

Ndeleng liyane
2023-Desember-Reb
图片8

Kanggo Nggoleki Cara Ngeterake Kargo Gedhe ing Perdagangan Luar Negeri- Pangiriman Pisah

Ndeleng liyane
2023-November-Sen
23bb760693b3b558a0d9c3e88d9eb1a

Muga-muga Deepblue Special Oil Field Absorption Heat Pump entuk Perhatian Massive

Ndeleng liyane
2023-November-Selasa
图片1

Terobosan sing ditunggu-tunggu - Pangarep-arep Deepblue Premixed Extra Low NOx Vacuum Water Heater dirilis bubar.

Ndeleng liyane

mitra

Pelanggan kita
mitra_1
logo (1)
logo (2)
logo (3)
logo (4)
logo (5)
logo (6)
logo (7)
logo (8)
logo (9)
par_prev
par_next

Kanthi Deep Blue With Hope